Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش الف، روزنامه البدیل می نویسد: به نظر می رسد این اقدامات تلاشی است برای بر هم زدن روابط بین ایران و اروپا، بویژه در سایه رشد روابط بین تهران و قاره پیر و حمایت این دولتها اروپایی از توافق هسته ای ایران.

روز یکشنبه پلیس اتریش اعلام کرد فردی قصد حمله به مقر اقامت سفیر ایران در وین را داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش از این حادثه نیز در لندن تعدادی از افراد فرقه شیرازی به سفارت ایران در این شهر هجوم برده بودند.

حادثه سفارت ایران در انگلیس و در پی آن تهدید سفیر ایران به قتل، دروازه هایی را در برابر بحران سیاسی و دیپلماتیک گشود که در حال پدیدار شدن در افق است، چرا که عده ای مسئولان ایرانی مسئولیت این ماجرا را متوجه دولت انگلیس کرده و گفتند آنچه اتفاق افتاد، هماهنگ شده با پلیس بوده است؛ تا آنجا که سخنگوی وزارت خارجه ایران قاسم بهرامی دولت انگلیس را متهم به قصور در انجام وظیفه اش در مورد تعرض به سفارت ایران کرده و خواستار شفاف سازی این موضوع شد.

همزمان، وزیر خارجه ایران، ظریف هم سفیر انگلیس در تهران را احضار کرده و خواستار تشدید محافظت ها از کادر کامل دیپلماسی ایران در این کشور اروپایی شد.

حملات پی در پی به سفارتهای ایران در انگلیس و اتریش راه را بر طرح سوالهایی در این باره باز کرد، مبنی بر اینکه اقدامات مذکور به نوعی برنامه ریزی شده صورت گرفته است، به نحوی که برخی بین حوادث اخیر و بهبود چشم گیر روابط ایران و اروپا از حیث سیاسی و اقتصادی ارتباط برقرار می کنند؛ بیشتر دولتهای اروپا حمایت خود از ایران را بویژه پس از امضای توافق هسته ای پنهان نمی کنند، آنچه که موجب رسیدن روابط تجاری و اقتصادی بین این دولتها، به عالی ترین سطح خود، شده است.

در کنار این مساله، اغلب این دولتها از توافق هسته ای دفاع می کنند و در برابر تهدیدهای ترامپ برای کناره گیری از توافق، دولتهای اروپایی و در طلیعه آنها، فرانسه، انگلیس، اتریش و آلمان، ایستاده اند. این موضعی است که خشم و نگرانی سنگر صهیونیستی آمریکایی را به دنبال داشته و با تمام توان برای تغییر آن تلاش می کنند.

طبق آنچه گذشت، بسیاری از تحلیلگران بر این عقیده اند که حوادث مربوط به سفارت های ایران، که در خاک کشورهای اروپایی اتفاق افتاده است، تصادفی نبوده و هدف از آنها ضربه زدن به دولتهای اروپایی حامی ایران و توافق هسته ای است، تا بدین طریق بحرانی دیپلماتیک ایجاد شود که در نهایت منجر به خروج سفرای هر دو طرف درگیر در حادثه شده و بر روابط سیاسی، اقتصادی و تجاری بین ایران و اروپا اثر منفی داشته باشد. بدون شک این امر می تواند مجالی را برای سنگر توطئه گران آمریکایی، اسرائیلی و برخی دولتهای خلیج{فارس} فراهم کند تا دولتهای اروپایی را مجبور به کناره گیری از توافق هسته ای کرده یا حداقل انتقادهایی را متوجه آن کنند، تا بدین ترتیب واشنگتن هم پیمانی برای مقابله با ایران بیابد.

در سویی دیگر، عده ای کارشناسان و سیاستمداران، بین حادثه سفارت ایران در لندن و سفر ولی عهد سعودی به انگلیس ارتباط بر قرار کرده و بر این عقیده اند که حادثه حمله به سفارت های ایران با هدف منحرف کردن تشنج ها، اعتراضات و انتقادهای حقوقی در مورد سفر بن سلمان به لندن صورت گرفته  است، اعتراض هایی که پس از امضای قراردادهای تسلیحاتی بین انگلیس و عربستان، به اوج خود رسیده و با انتقادات بین المللی و حقوقی فراوانی مواجه شد که حمایت انگلیس از سعودیها در جنگ علیه مردم یمن را محکوم کردند.

به عقیده کارشناسان، این مساله موجب شد ریاض بال های افراط گرای خود در قاره پیر را به حرکت درآورده و عملیاتی نمایشی را انجام دهد تا بدین وسیله افکار عمومی را پراکنده کرده و توجه ها را از نزدیکی بین عربستان و انگلیس دور سازد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۰۶۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محاصره کارخانه اسلحه‌سازی حامی رژیم صهیونیستی در انگلیس

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، فعالان حامی فلسطین شعبه‌های یک کارخانه اسلحه‌سازی حامی رژیم صهیونیستی را در انگلیس محاصره کرده و خواستار توقف صادرات اسلحه به این رژیم شدند.

در انگلیس اعتراضات علیه جنگ غزه همواره ادامه داشته است.

شهر لندن، پایتخت انگلیس نیز هفته گذشته صحنه تظاهرات هزاران نفر علیه جنگ غزه بود.

همچنین جنبش دانشجویی انگلیس نیز در مخالفت با جنگ غزه در برخی دانشگاه‌ها دست به تظاهرات زده است.

از سوی دیگر، سایت شبکه المیادین با انتشار نسخه‌ای از مفاد اصلی توافق پیشنهادی میان رژیم صهیونیستی و مقاومت فلسطین نوشت: این توافق دارای سه مرحله است؛ مرحله نخست که طی ۴۰ روز انجام می‌شود و امکان تمدید آن وجود دارد: توقف موقت عملیات نظامی میان دو طرف و عقب نشینی نظامیان صهیونیست در قسمت شرقی به طوری که از منطقه‌های پرجمعیت به سمت منطقه نزدیک به مرزها حرکت کنند.

در ادامه این گزارش آمده است: مرحله نخست توافق مذکور همچنین شامل توقف پروازهای نظامی و شناسایی در نوار غزه به مدت هشت ساعت در یک روز و ۱۰ ساعت در روزهای آزاد سازی اسرا است. بعد از گذشت یک هفته از آزاد سازی تمام زنان، نظامیان صهیونیست از خیابان الرشید همسو با خیابان صلاح الدین عقب نشینی می‌کنند تا ورود کمک‌های بشردوستانه تسهیل شود. همچنین به آوارگان فلسطینی غیرمسلح اجازه داده می‌شود به خانه‌های خود بازگردند و با آزادی در سراسر نوار غزه رفت و آمد کنند.

در بیست و دومین روز بعد از آزاد سازی ۲ سوم اسرا، نظامیان صهیونیست از مرکز نوار غزه به ویژه محور شهدا نتساریم و میدان الکویت و شرق صلاح الدین به سمت منطقه نزدیک به مرز عقب نشینی می‌کنند و آوارگان فلسطینی به شمال نوار غزه بازمی گردند. ورود کمک‌های بشردوستانه به صورت گسترده به میزان ۵۰۰ کامیون که نیمی از آن به سمت شمال ارسال می‌شود تسهیل خواهد شد.

بر اساس این توافق، نیروهای مقاومت ۳۳ اسیر زن و مرد صهیونیست را شامل صهیونیست‌های زیر ۱۹ سال، بالای ۵۰ سال و بیماران و زخمی‌ها آزاد می‌کنند. رژیم صهیونیستی نیز ۲۰ اسیر کودک و زن را در برابر هر اسیر صهیونیست آزاد می‌کند.

نیروهای مقاومت فلسطین تمام نظامیان زن صهیونیست را آزاد می‌کنند و در مقابل رژیم صهیونیستی در برابر آزادی هر یک از آنها ۴۰ اسیر فلسطینی (محکوم به حبس ابد و حبس عادی) را آزاد می‌کند. البته تل آویو می‌تواند بیشتر از ۲۰۰ اسیر آزاد نکند.

در نخستین روز اجرای توافق مذکور، نیروهای مقاومت سه صهیونیست را آزاد می‌کنند و بعد از آن هر سه روز سه صهیونیست دیگر را آزاد خواهند کرد. این روند آزادی ابتدا با زنان اسیر صهیونیست آغاز می‌شود و تا ۳۳ روز ادامه دارد. رژیم صهیونیستی نیز اسرای فلسطینی را آزاد می‌کند.

در این توافق ذکر شده که سازمان ملل و نهادهای ذیربط به وظایف خود در خصوص کمک رسانی به بخش‌های مختلف نوار غزه عمل کنند. بازسازی زیرساخت‌های برقی، آبی، فاضلابی و ارتباطی نوار غزه نیز آغاز می‌شود. در توافق مذکور بر لزوم واردات تجهیزات لازم برای برپا کردن اردوگاه‌های آوارگان تاکید شده است. در روز چهاردهمین، نیروهای نظامی زخمی می‌توانند از طریق گذرگاه رفح به خارج فلسطین برای درمان منتقل شوند.

کد خبر 6095398

دیگر خبرها

  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق
  • آلمان کاردار سفارت روسیه را احضار کرد
  • محاصره کارخانه اسلحه‌سازی حامی رژیم صهیونیستی در انگلیس
  • صعود عالمیان به مرحله سوم گرند اسمش عربستان با شکست حریف مطرح اروپایی
  • عیادت امیرعبداللهیان از دیپلمات مجروح شده سوری
  • آخرین وضعیت دیپلمات مجروح حمله اسرائیل به سفارت ایران + عکس
  • عیادت امیرعبداللهیان از دیپلمات سوری که در حمله رژیم صیهونیستی به سفارت ایران مجروح شد
  • عیادت وزیر خارجه ایران از دیپلمات سوری آسیب دیده در حمله تروریستی اسرائیل به سفارت ایران در دمشق
  • ادعای جنجالی؛ رالف رانگنیک سرمربی بایرن مونیخ نخواهد شد!
  • اعلام تحریم های ایران علیه افراد و نهادهای آمریکایی و انگلیسی/  نامه ایران به شورای امنیت در رد اتهامات اسرائیل/ حمله آمریکا و انگلیس به شمال یمن/ اعلام برگزاری رزمایش نظامی آمریکا و پاکستان