Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد نشست مشترک مسئولان دانشگاه یاسوج با رایزن فرهنگی سفارت اتریش در سالن اجتماعات حوزه ریاست دانشگاه یاسوج برگزار شد.

احمد عریان، رئیس دانشگاه یاسوج در این نشست گفت: از زمان جنگ تحمیلی، خاطرات خوبی از دوستی کشور اتریش با ایران در اذهان مانده و مراودات مطلوبی نیز بین دو کشور برقرار هست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به رشد دانشگاه یاسوج در رنکینگ‌های بین المللی و کسب جایگاه مطلوب در عرصه علمی بین المللی و گفتگو با مقام عالی سفارت اتریش در سفر چندی پیش به استان، تمایل به همکاری مشترک وجود داشت.

عریان اظهارکرد: دانشگاه یاسوج می تواند مراودات علمی در حوزه های گردشگری، کشاورزی، گیاهان دارویی و فرهنگی با دانشگاههای اتریش داشته باشد و امیدواریم حضور خانم گشیر رایزن فرهنگی سفارت اتریش در یاسوج به عنوان نقطه عطفی در گسترش این روابط باشد.

رئیس دانشگاه یاسوج خاطرنشان کرد: همچنین این آمادگی وجود دارد که در زمینه تبادل استاد، دانشجو،ارائه مقالات و سمینارهای علمی مشترک همکاری متقابل صورت گیرد.

عریان با ارایه پیشنهادهایی تصریح کرد: از رایزن فرهنگی میخواهیم تا زمینه حضور مسئولان چنددانشگاه اتریشی را در دانشگاه یاسوج چه به صورت حضوری و یا مجازی فراهم نماید.

وی ادامه داد: سفارت اتریش می تواند در زمینه ارایه دوره های مشترک کوتاه مدت آموزش و تدریس اساتید و همچنین انعقاد تفاهمنامه های همکاری بین دانشگاههای دو کشور کمک شایانی داشته باشد.

همچنین دکتر بیرگیت گشیر، رایزن فرهنگی سفارت اتریش نیز در این نشست گفت: سفیر اتریش علاقه زیادی به گسترش مراودات علمی و فرهنگی بین دو کشور دارد.

وی افزود: به عنوان رایزن فرهنگی اینجا حضور دارم تا روابط بین دانشگاه‌ها و مراکز علمی و فرهنگی دو کشور را برقرار کنم.

دکتر گشیر اظهارکرد: خوشحالم که روابط و مراودات اتریش و ایران در طول قرنها به صورت مطلوب و دوستانه بوده است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه یاسوج، وی بیان کرد: همه پیشنهادها و خواسته های دانشگاه و اساتید در نامه ای رسمی به سفارت ارسال شود تا با بررسی دقیق زمینه همکاری های متقابل، برنامه اجرایی آن نیز پیگیری شود.

گفتنی است که در این نشست دکتر موسایی معاون آموزشی دانشگاه یاسوج گزارشی از وضعیت دانشگاه را ارایه داد. همچنین دکتر جعفری از اساتید دانشکده کشاورزی گزارشی در خصوص گیاهان دارویی استان و راه‌های همکاری برای تولید و فراوری مشترک و صادرات آن به اتریش ارائه داد.

در پایان این نشست کتاب هایی شامل مجموعه تصاویر منتخب مناطق دیدنی و گردشگری یاسوج از سوی رئیس دانشگاه یاسوج به دکتر گشیر رایزن فرهنگی سفارت اتریش اهدا شد.

همزمان با حضور سفیر کشور اتریش در شهریور ماه سال جاری در یاسوج، با رایزنی رئیس دانشگاه یاسوج، توافقی مبنی بر حضور رایزن فرهنگی سفارت اتریش در دانشگاه یاسوج انجام شد در پی آن روز یکشنبه خانم دکتر بیرگیت گشیر رایزن فرهنگی اتریش با پیگیری دفتر همکاریهای بین المللی در دانشگاه یاسوج حضور یافته و با مسئولان دانشگاه نشست مشترکی را برگزار کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی كهگيلويه و بويراحمد دانشگاه یاسوج رایزن فرهنگی اتريش رئیس دانشگاه یاسوج سفارت اتریش دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۳۳۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت فیلم تاریخی جدید در ایران

به گزارش صدای ایران از ایرنا از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی بامداد چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه به منظور شرکت در ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی بین فرهنگی در باکو عازم آذربایجان شد و جمعه ۱۴ اردیبهشت ماه در آخرین روز از سفر خود از موزه تاریخ ادبیات شهر باکو بازدید کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه این بازدید ضمن برشمردن شخصیت‌های مشترک فرهنگی دو کشور گفت: به مفاخر بزرگ به عنوان زمینه‌های همگرایی بین دو کشور نگاه می‌کنیم؛ اینها جزو میراث مشترک فرهنگی ما به‌شمار می‌روند، ما قرن‌ها کنار یکدیگر زیست کردیم، این ظرفیت‌ها باید باعث افزایش برادری‌ها و همگرایی‌ها باشد نه اینکه موجب واگرایی شود.

وی با بیان اینکه هر کس تلاش کند تا این بزرگان را دست مایه واگرایی قرار دهد حتما دچار اشتباه راهبردی و خطای محاسباتی شده است، افزود: به میراث مشترک فرهنگی با کشور‌های همسایه به عنوان میراث مشترک تاریخی نگاه می‌کنیم و به آنها می‌بالیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: علاقه‌مند هستیم برای این مشاهیر فیلم‌های مشترک تولید کنیم؛ در ترکمنستان برای مختومقلی فراغی همین کار را می‌کنیم، در پاکستان نیز برای اقبال لاهوری کاری را در دست اقدام داریم؛ در سفر هفته گذشته به پاکستان برادران و خواهران پاکستانی به ویژه در شهر لاهور از این موضوع استقبال کردند.

اسماعیلی با بیان اینکه همه اشعار نظامی به زبان فارسی است و میراث مشترکی بین دو کشور به‌شمار می‌رود، افزود: امیدواریم ساخت مجموعه جدیدی را برای حکیم نظامی آغاز می‌کنیم؛ در همین راستا از همکارانم در وزارت فرهنگ جمهوری آذربایجان دعوت کردیم تا ما را در ساخت فیلم سینمایی در این باره کمک کنند.

موزه تاریخ ادبیات شهر باکو در قسمت قدیمی‌این شهر قرار دارد.

دیگر خبرها

  • تشکیل کمیته‌های مشترک ایران و عراق برای مقابله با اخبار دروغ و جعلی
  • توسعه پارس جنوبی روزانه ۴۲ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور می‌افزاید
  • ساخت فیلم تاریخی جدید در ایران
  • فیلم سینمایی «حکیم نظامی» ساخته می‌شود
  • بازدید رایزن فرهنگی ایران در کابل از نخستین نمایشگاه ملی قرآن کریم در افغانستان
  • دستاورد سفر بذرپاش به امارات متحده عربی چه بود؟ 
  • افزایش تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار+ فیلم
  • دستاورد سفر بذرپاش به امارات چه بود؟
  • نشست مشترک اقتصادی مقامات ایران و افغانستان
  • رصد و پایش بازار لاستیک خودرو در یاسوج